Externalizare IT - efect.RO. Avem clienți de 12 ani. Mulțumiți.

Externalizarea IT-ului a ajuns de neocolit?
Nici o problemă! TU ești bun la altceva. Noi la IT!

Vrei să afli cât te costă serviciile IT de care ești interesat? Completează formularul alăturat ca să te putem contacta!

Colaboratori Externalizare IT efect.RO

 

“Externalizarea IT-ului către efect.RO ne ajută să ne concentrăm pe ce facem noi cel mai bine: construcții și management în construcții.”

Ionut-Iuga-Blue-Preoject-efect.ro

Ionuț IUGA, Lead Engineer, BLUE PROJECTS SRL

 

Despre Noi…

1998:

Povestea noastră începe în 1998, pe vremea când apăreau la noi aparatele de inscripționat CD-uri. Dura o noapte întreagă să inscripționezi 10 bucăți. Am început inscripționând CD-uri, apoi depanând Windows și Office pe la prieteni.

(…multă istorie aici)

2015:

Astăzi avem un Data Center modern, o echipă de tehnicieni, administratori de rețele, specialiști în virtualizare, specialiști Linux, oameni de vânzări și marketing, de office și de teren.

De asemenea reprezentăm pe piața locală, liderii mondiali în domeniul tehnologiilor informației (VMware, Veeam, Microsoft, APC, IBM, Zerto, Mobotix), alături de care îngrijim de nevoile clienților noștri, dintre care amintim Panemar, Rulmenți Suedia Dealer SKF, Autoworld Dealer AUDI/VW, Vitacom, Tirrena Scavi și mulți alții care ar umple pagina.

Suntem…

…și tot creștem 🙂 !