Servere Virtuale în Datacenter-ul nostru | efect.RO din Cluj

Serverele Virtuale te scapă de costurile ridicate
de achiziție și exploatare a unui server fizic.

Și de asemenea te scapă de costurile la fel de ridicate
cu personalul IT calificat.

Clienti Servere Virtuale Cluj

Servere Virtuale in Cluj

De ce să folosești servere virtuale de la noi:

  1. Hardware Performant ca să nu stai din lucru.
  2. Integritatea Datelor ca să fii liniștit că datele sunt asigurate.
  3. Suport 24/7 pentru ca orice problemă tehnică să fie rezolvată rapid.
  4. Predictibilitatea Costurilor ca să poți bugeta precis.
  5. Posibilitatea de a renunța oricând!

“Migrarea mașinilor virtuale în datacenter-ul efect.RO ne-a oferit stabilitatea și redundanța pe care nu ne-o puteau asigura serverele fizice.”

Adrian FARKAS, IT Manager, YONDER

Principalele avantaje ale virtualizării serverelor

Decuplare de o mașină fizică (de o anumită generație, cu limitări specifice): un server virtualizat rulează aproape întotdeauna pe mașini de generație nouă, optimizate pentru profilul de utilizare.

Infrastructură & mediu controlat: eficacitatea unui server ține nu doar de caracteristicile sale tehnice, ci și de mediul fizic & infrastructura în care este integrat. Majoritatea companiilor nu pot sau nu vor să investească în infrastructura unui rack bine organizat, a unui data room sau a unui centru de date.

Administrare și mentenanță uniformă, eficientă și de calitate: Serverele virtualizate sunt, în general, plasate în centre de date unde personalul specializat realizează o serie întreagă de operațiuni atent planificate menite să întrețină atât infrastructura fizică, cât și componentele software necesare funcționării eficiente a serverelor gestionate.

Scalabilitate și agilitate: serverele virtuale răspund mult mai bine la dinamica cerințelor de business. Spre exemplu, multiplicarea capacității de procesare nu mai depinde de achiziționarea altor echipamente, ci doar de repartizarea de noi resurse virtuale.

Conferă continuitate afacerii: majoritatea companiilor care oferă servicii de virtualizare dețin centre de date gândite să ofere redundanțe multiple, modalități de a redirecționa capacitățile către alte echipamente în cazul apariției defecțiunilor sau restaurarea mașinilor virtuale și a datelor în caz de dezastru.

Eficiență și productivitate crescute: infrastructura standardizată, mediul controlat și capacitatea de creștere sau scădere dinamică a resurselor de procesare fac operarea unui server virtualizat semnificativ mai eficientă.

Cât economisesc cu Servere Virtuale:

created with FormCrafts