facebook
Home » Blog » 5 motive ca să monitorizezi cu camere MOBOTIX, fabrica, hala, depozitul și/sau firma ta

5 motive ca să monitorizezi cu camere MOBOTIX, fabrica, hala, depozitul și/sau firma ta

Azi vorbim despre importanța monitorizării video în fabrica, hala, depozitul sau firma ta.
Securitatea este un cuvânt care ne sperie. Remineșcențe din trecut. Ce interesant…un cuvânt menit să ne liniștească, ne sperie.

  • În primul rând securitatea oricărei firme din România este obligatorie prin lege (Legea 333/2003). Monitorizarea video nu este obligatorie însă ce bine ar fi să VEZI cine și ce a făcut.
  • Securitate nu înseamnă doar hoți și tâlhari. Înseamnă și accidente de muncă care pot fi o problemă nu doar pentru angajat ci și pentru angajator. Monitorizând video activitatea curentă din spațiul tău, ai acces oricând la imagini LIVE și la istoricul activității.

Până aici, generalități. Importante dar generale. De aici în jos, de ce monitorizarea cu camere MOBOTIX și nu cu orice altă camere.

Nu toate echipamentele de monitorizare video sunt la fel. Multe arată la fel însă pe când să îți arate ce au filmat…pixeli. Da. Pixeli. Niște pixeli care se mișcă pe ecran dintr-o parte în alta, sugerând că ceva s-a întâmplat. Total nefolositor.

  • Camerele MOBOTIX sunt camere de monitorizare HD (care înseamnă High Definition) și mai sunt și camere IP (adică sunt conectate în permanență la internet pentru ca tu să ai acces ușor și sigur la ele). Astfel te poți bucura de o calitate MARE a imaginiilor și mai ales de posibilitatea de a le vedea oricând de pe telefon, tabletă sau calculator.
  • Pe deasupra, camerele MOBOTIX sunt echipate pentru a rezista la interior și exterior, în orice condiții climaterice și în orice condiții de luminozitate, având un timp de viață foarte ridicat (peste 10 ani).
  • Și nu în ultimul rând, Camerele MOBOTIX au procesor propriu, au software intern și senzori integrați în cameră. Toate acestea conferă o fiabilitate ridicată la un consum redus de energie. De asemenea camerele MOBOTIX nu au nevoie de un soft (costisitor și consumator de resurse) de procesare video.