Aici scriem despre VMware, Mobotix, APC, Fortinet | efect.ro

BLOG

Aici postăm despre probleme IT care apar odată cu creșterea companiei tale.

Home » Blog IT

Sigur că suntem certificați ISO 27001

Pentru că suntem promotorii unor servicii de calitate înaltă și pentru că Securitatea unor servicii este un factor decisiv al calității, am considerat imperios necesar obtinerea certificarii ISO 27001/2005 privind Managementul Securitatii Informatiei.

read more

Fonduri Europene?! Am atras! 1.000.000 Lei.

Pentru că suntem o companie mică, dar cu o viziune mare, am considerat esențial să consolidăm și să extindem infrastructura IT din cadrul companiei, motiv pentru care am accesat Fonduri Europene prin intermediul Programului Operațional Regional, fonduri în valoare de peste 1.000.000 RON.

read more

Fără ISO 9001, nu am fi la fel de organizați

  BLOG   Aici postăm despre probleme IT care apar odată cu creșterea companiei tale.       Pentru că suntem promotorii unor servicii de calitate înaltă și pentru că tehnologiile cu care lucrăm sunt și ele la înălțime, am considerat oportun să...

read more

Despre efectRO SRL

Clienții noștri spun că le-ar fi greu cu IT-ul fără noi. Asta pentru că tot ce facem, facem din pasiune pentru IT și pentru clienți.
Dacă ei n-ar fi mulțumiți,
noi ar trebui să plecăm acasă.
Dar ei sunt mulțumiți!
Și asta ne bucură.
Avem 16 ani de experiență, suntem la zi cu ultimele tehnologii, iar echipa noastră este gata să intervină. Chiar și ACUM.

Categorii articole