facebook
Home » EFECT asigură securitatea IT pentru noul sediu logistic Vitacom

EFECT asigură securitatea IT pentru noul sediu logistic Vitacom

by Adrian Murzac | 9 Jun 2021 | Studii de caz

Noul sediu logistic Vitacom din Apahida devine operational - 31 mai 2021

Vitacom a anunțat deschiderea operațională a noului sediu logistic din Apahida. Rezultatul unei investiții de circa 5.5 milioane de euro, dar și a unei complexe coregrafii manageriale, noul sediu se mândrește cu 5500 mp de spațiu de depozitare.

Proiectul unui sediu logistic de ultimă generație țintește realizarea unei infrastructuri logistice bazate pe fluxuri de lucru automatizate și digitalizare completă. Creșterea productivității și calității serviciilor se va traduce în rapiditate, precizie și trasabilitate a livrărilor de produse către clienții Vitacom.

Anvergura și, dacă îmi permiteți, îndrăzneala acestui proiect ne-au motivat să identificăm și să construim relații durabile cu parteneri cu valoare dovedită în domeniile lor de expertiză. EFECT a fost alegerea noastră fermă atunci când ne-am propus realizarea unei infrastructuri IT definite de eficiență, fiabilitate și siguranță.

Vasile Vita

Director general, Vitacom

Compania EFECT fost implicată în acest proiect alături de Vitacom din stadiul de proiectare. EFECT a contribuit cu expertiză, resurse umane și consultanță la proiectarea sistemelor IT, supervizarea și coordonarea instalării componentei de cablare structurată și spații tehnice de tip server room, instalare și configurare echipamente de rețea, instalare și configurare echipamente de securitate IT.

Sistemul de securitate IT Vitacom include echipamente de tip NGFW marca Fortinet, operând în regim HA (High Availability).

Ne mândrim cu contribuția echipei noastre tehnice și manageriale, implicate alături de Vitacom în finalizarea și operaționalizarea noului sediu logistic. Suntem onorați de încrederea acordată de Vitacom atunci când ne-au chemat alături de ei în realizarea a ceea ce va reprezenta, fără îndoială, un proiect de referință.

Bogdan Ciotlăuș

CEO, EFECT

Următoarea fază a proiectului este reprezentată de finalizarea și mutarea sediului administrativ Vitacom în corpul de clădire adiacent sediului logistic.