facebook
Home » Ofertă reînnoire domeniu .ro începând de la 8 €

Reînnoire domeniu .ro:
la efectRO costă 8 € + ai cinci avantaje

Oferta efectRO de reînnoire domeniu cu extensia .ro

Cât costă reînnoirea domeniilor cu extensia .ro la efectRO?

efectRO oferă serviciul de reînnoire domenii .ro la un preț competitiv de 8 € + TVA / an și oferă acces clienților săi la o platformă online de management de ultimă generație care asigură transparență, ușurință în utilizare și posibilitatea de a plăti online în siguranță.

De ce trebuie să îți reînnoiești domeniul .ro?

Reînnoirea domeniilor .ro a devenit o necesitate începând cu data de 1 martie 2018, ca urmare a schimbărilor anunțate de RoTLD în august 2017. Deținătorii domeniilor cu extensia .ro înregistrate cu 5 ani în urmă (sau chiar mai vechi) au început să și le reînnoiască sau au renunțat tacit la ele. Mai mult, mulți dintre deținătorii de domenii .ro care nu expiră imediat au ales totuși să își reînnoiască domeniile .ro pe perioada maximă permisă de RoTLD, i.e. 10 ani.
Persoanele fizice sau juridice care doresc să își prelungească dreptul de a deține domeniul .ro pot apela fie direct la RoTLD la prețul de 12 € / an + TVA, fie la oricare dintre partenerii RoTLD, situație în care prețul, dar și ușurința cu care poate fi efectuată reînnoirea, poate să difere semnificativ de la partener la partener.

Care sunt beneficiile oferite de serviciul de reînnoire a domeniilor .ro la efectRO?

De îndată ce ai cont pe portalul nostru online:

  • Poți efectua foarte ușor operațiuni cu domeniile pe care le-ai înregistrat
  • Ai la îndemână oricând istoricul domeniilor tale și știi toate operațiunile care s-au efectuat
  • Ai siguranța faptului că vei fi avertizat din timp cu privire la expirarea domeniilor pe care le deții.
  • Poți plăti online, ca să reduci la minim timpul de așteptare pentru activarea serviciilor.
  • Poți alege fără eforturi suplimentare și alte servicii de găzduire website, găzduire email, servicii de colocare sau achiziționarea licențelor cPanel și poți modifica cu ușurință serviciile alese ca acestea să se potrivească nevoilor tale de business.

Cum să îți transferi și reînnoiești domeniul .ro la efectRO? Ghidul tău, pas cu pas!

Am creat un ghid în care detaliem pas cu pas ce trebuie să faceți ca să vă reînnoiți domeniul .ro pe platforma noastră online. Am testat și nu durează mai mult de 5-7 minute!
Transferă și reînnoiește domeniul tău la efectRO și scapi de grijă!